Over ons

Exterus is een onafhankelijk adviesbureau met de reputatie voor het leveren van betrouwbaar advies op gebied van immigratie, fiscaal advies en payroll services aan internationale bedrijven (in Nederland) met grensoverschrijdende activiteiten en internationale opdrachten voor werknemers.

Onze kernwaarden

Als een ambitieuze en betrokken partner levert Exterus (sinds 2006) een hoge kwaliteit advies en support. Onze werkwijze kenmerkt zicht door een persoonlijke, klantgerichte en betrouwbare aanpak. Onze medewerkers zijn allen expert op hun vakgebied (immigratie, fiscaal advies en payroll) en altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Grensoverschijdende vraagstukken rond tewerkstelling

Exterus is een “leidende” organisatie in de behandeling van grensoverschrijdende vraagstukken rond tewerkstelling. Met leidend bedoelen wij dat wij u helpen, begeleiden, gedurende het volledige immigratietraject van uw werknemers. Exterus biedt een “one-stop-shop”: vanaf moment van aankomst van een medewerker in Nederland tot aan het moment van vertrek.

Payrolling

Als een erkende IND sponsor, met een NEN 4400-1 certificering, is Exterus Payrolling toegestaan om buitenlandse werknemers in Nederland te werk te stellen. Met de payrolling services worden wij de juridische en administratieve werkgever van ‘uw medewerkers’. Wij zorgen voor zaken als salaris, salaris betalingen en betaling van sociale zekerheid bijdragen.

 

“Ons doel is om klanten verder te helpen bij de uitbreiding van de business-activiteiten in Nederland zonder gedoe en zonder risico’s.”

— Paul Roeten, partner Exterus B.V.

ONS TEAM